TOTAL - garage lambrechts

visitor counter


teller vanaf 2019 DeKern
Ga naar de inhoud

TOTAL

Is uw voertuig compatibel met 95 E10?

Benzine 95  E10 is compatibel met de motoren van 9 op 10 benzinevoertuigen.

Het bio-ethanol in deze benzine is niets nieuws. U weet het misschien niet, maar sinds 2009 bevat alle in België verkochte benzine al tot maximaal 5 % bio-ethanol.

De meeste gangbare voertuigen gebouwd na 1 januari 2000 zijn compatibel.

Wil u hierover meer weten, raadpleeg dan de lijst van met benzine 95 E10 compatibele en niet-compatibele voertuigen (auto’s en motoren). Deze lijst is opgesteld door de Belgische Automobiel- en TweewielerfederatieExterne link (FEBIAC), in samenwerking met de federatie van de autosector en de aanverwante sectorenExterne link (TRAXIO), op basis van de gegevens van de autoconstructeurs of hun vertegenwoordiging in België

Waarom is Total Exellium beter
dan gewone diesel?

Diesel
De dieselbrandstof die wij u aanbieden voldoet aan de strengste normen. Dit zorgt er voor dat de motor van uw voertuig de juiste smering krijgt. Tijdens de maand oktober schakelen wij over op de winterkwaliteit, zodat u vanaf november 100% winterdiesel tankt aan een stolpunt van -20°C

Eurosuper 95
Eurosuper 95 Is een ongelode benzine 95 Ron die voldoet aan alle Belgische kwaliteitsnormen en is geschikt voor bijna alle benzinemotoren.

Eurosuper 98
Is een ongeloode benzine 98 Ron 50s die eveneens voldoet aan de laatste nieuwe Belgische kwaliteitsnormen en is geschikt voor motoren die iets meer vermogen nodig hebben.

Adblue hulpstof
Een hulpstof die nodig is voor een aantal vrachtwagens om de nieuwe emissienormen te behalen.


Terug naar de inhoud